Safari-rallia Himoksella Jämsässä

Varaa aika!

Järjestämme safari-rallia Himoksen ympäristössä Jämsässä. Safarilla pääset ajamaan maastoon, ja välillä pidämme tauon eväitä nauttien. Varaa elämyksellinen päivä työ- tai kaveriporukalle etukäteen!

Safarille maastoon

Safari-ralli on virallisesti vuosittain Keniassa järjestettävä rallikilpailu. Me tuomme safari-rallia vastaavan elämyksen Suomen olosuhteisiin ja viemme sinut ajamaan keskelle paikallista luontoa. Kesällä voi pöllytä hiekka ja talvella lumi, mutta usein vauhti on riittävän verkkaista, joten ehdit nauttia myös maisemista.

Safarin ohjelma

Safari-rallilla ajamme suunniteltuja metsäreittejä rauhalliseen tahtiin ja samalla maisemia ihaillen.

 

Lähdemme liikkeelle useammalla autolla kerralla. Safarille mahtuu kerrallaan oppaan lisäksi enintään 11 henkilöä. Tällöin letkassa on mukana kuusi kahden istuttavaa autoa. Kuljettajaa voidaan vaihtaa välillä, jotta jokainen pääsee kokemaan ralliauton ajamisen omin käsin.

 

Retki kestää 1–2 tuntia ja se sisältää tauon. Tauolla voimme tehdä nuotion ja paistaa makkaraa.

 

Safari-varustukseen kuuluu luonnollisesti säänmukainen pukeutuminen, eli talvella suosittelemme pukeutumaan toppahaalariin. Kesäaikaan riittää kevyempi vaatetus. Kypärät tulevat talon puolesta.

 

Safarin päätteeksi järjestämme kilpa-ajon cross carting -autoilla.

Katso hinnat ja varaa etukäteen!

Järjestämme safari-ajoja ja muita ralleja ennakkovarauksesta. Tule vaikka työ- tai ystäväporukalla. Katso ralliajojen hinnasto ja ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun toiveidesi mukaisesta elämyksestä.

Hinnasto