Rallipalvelut Himoksella Jämsässä – nauti vauhdista!

Varaa aika!

Himos Racing tarjoaa monipuoliset racingpalvelut Himoksen läheisyydessä. Pääset nauttimaan vauhdista, joko kokeneen rallikuljettajan kyydissä tai itse ajaen. Virtuaaliset racingelämykset tarjoaa Viihdekeskus Simulaattorimaailma. Olemme avoinna ennakkotilauksesta, joten ota yhteyttä ja tee varaus!

Rallia MM-rallin maisemissa, oikeasti ja
virtuaalisesti

Tarjoamme monipuolisia elämyksiä kaikille vauhtia elämäänsä etsiville. Meillä pääset aidon ralliauton ja kokeneen kuljettajan kyytiin Jämsässä, (15 min Himokselta) oikealla pikataipaleella ja halutessasi voit kokeilla ralliautolla ajamista itse Joutsassa, (45 min Himokselta). Virtuaaliseen racingiin pääsette tutustustamaan Viihdekeskus Simulaattorimaailman yksityistilaisuuksissa, vain 5 min Himokselta. Mukana on aina racing-maailmaan vihkiytynyttä, kokenutta henkilökuntaa, joten voit tulla meille helposti ajotaustastasi riippumatta. Klikkaa alta haluamaasi palvelua.

Palvelumme

Koe rallielämys kokeneen kuljettajan kyydissä.

Aja itse osaavan kartanlukijan opastuksella.

Cross Carting -ajoa kilpaillen

Tutustu Suomen monipuolisimpaan racingsimulaattorikeskukseen.

Hinnasto

Järjestämme rallipalveluita lajista riippuen yksittäisille vieraille tai isommille ryhmille. Ralliauton kyytiin voit ilmoittautua yksinkin. Rallin itseajoon voit ilmoittaa vähintään kolmen hengen ryhmän. Viihdekeskus Simulaattorimaailmassa minimimaksu menee kuuden hengen mukaan. Tule vaikka työ- tai ystäväporukalla. Katso racinpalvelumme hinnasto ja ota yhteyttä!

Hinnasto

Kyyditykset ja rallin itseajot

Rallikyyditykset ajamme Jämsässä sijaitsevalla Lähdelevon erikoiskokeella, sisältäen nopeita mutkia ja muutaman hyppyrin. Tietä käyttävät myös tehdastallit autojensa kehittämiseen Jyväskylän MM-rallia varten. Kyydityksiä ajetaan niin kesällä kuin talvellakin.

 

Rallin itseajot suoritetaan Joutsassa sijaitsevalla Josemoran ajokeskuksella, noin 45 min. Himokselta. Siellä on noin kolme kilometriä pitkä turvallinen rallisprintrata. Tiessä on suuret korkeuserot ja ensikertalainenkin saa taatusti ralliauton hyppyristä lentoon. Ajo on taatusti turvallista myös kokemattomille kuskeille, ja saat meillä aina tarvittavat opastukset ja turvavarusteet. Kyydissäsi istuu ralliammattilainen joka neuvoo sinua rallin saloihin ja lukee samalla karttaa. Ajat radan kolme kertaa ja viimeisestä kierroksesta otetaan aika ylös leikkimielistä kisaa varten. Tule pöllyttämään hiekkaista piennarta tai lennättämään lunta! Itseajon yhteyteen voit varata myös rallikyydtylsen oikean rallikuskin kyydissä.

 

Rallin itseajoon vaaditaan vähintään 3 osallistujaa.

Tutustu rataan!

Varaa etukäteen

Himos Racing on avoinna ennakkotilauksesta. Varaa aika ryhmällesi! Tavoitat meidät helposti puhelimitse ja sähköpostitse. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Maasto

Himos sijaitsee Jämsässä, keskellä Suomen MM-rallin EK-taipaleita.
Himoksen alue on keskeinen ja suosittu paikka rallin maailmassa.
Täällä sijaitsevat Suomen MM-rallin suosituimmat erikoiskokeet.