Rallikyydit aidolla ralliautolla Himoksella Jämsässä

Varaa aika!

Himos Racing tarjoaa sinulle ja kavereillesi mahdollisuuden päästä oikean ralliauton kyytiin Himoksella Jämsässä. Rallikyydin lisäksi voit myös halutessasi testata sekä liikkuvat että kiinteät racing-simulaattorit.

 

Tarjoamme myös rallin itseajoa.

Ota yhteyttä!

Nauti vauhdista kokeneen rallikuskin kyydissä

Kuljettajina toimivat kokeneet ja menestyneet rallikuljettajat. Olet siis turvallisissa käsissä, mutta he eivät päästä sinua todellakaan helpolla.


Rallikyydityksiä ajetaan lähinnä lauantaisin. Olethan mielellään hyvissä ajoin yhteydessä, jotta saamme elämyksesi onnistumaan.

Rallikyyditysmatka on viisi kilometriä ja se on osa oikeaa erikoiskoetta. Tällä pätkällä käyvät myös tehdastallit testaamassa. Tie on nopea ja siihen sisältyy runsaasti nopeita mutkia ja hyppyreitä.

 

Kokemus on taatusti mieleenpainuva – varaa aika etukäteen ja varaudu nauttimaan!

Oikean kilpailun tunnelmaa

Emme järjestä pelkkää näytösajoa, vaan kyyti maistuu siltä kuin olisit mukana rallikisassa. Pääset istumaan pelkääjän paikalle, kun kokenut kuljettajamme kiihdyttää kovaan vauhtiin. Pidä istuimestasi kiinni ja nauti menosta. Tarvittaessa hoidamme vaihtohousut kuskattaville.

Rallikyydin hinnat

Oletko kokeillut jo melkein kaikkea? Jos nautit vauhdista ja rallielämys on vielä toiveidesi listalla, varaa rallikyyti meiltä!

 

Hinta ensimmäiseltä kyyditettävältä on 250 € ja lisäkyyditettäviltä 160 € per henkilö. 30 €:n lisämaksusta saat videokuvauksen kyydityksestä.

 

Kokemus on taatusti pysäyttävä. Voit tulla meille yksin tai kaverisi kanssa. Tarvittaessa annamme kyytiä useammallekin kiinnostuneelle peräjälkeen.

 

Rallikyydit sopivat hyvin myös tapahtumien ohjelmanumeroksi.

Yhteystietoihin