Rallin itseajoa Himoksella Jämsässä

Varaa aika!

Himos Racing järjestää yhdessä Race Rebelsin kanssa mahdollisuuden rallin itseajoon Jämsässä, joka tunnetaan mm. rallin maailmanmestaruusosakilpailusta. Pääset ajamaan sprintradalle kokeneen kartanlukijan opastamana.

 

Järjestämme ralleja yksityis- ja yritysasiakkaille ennakkovarauksesta! Olethan yhteydessä hyvissä ajoin, kun haluat kokea tämän elämyksen, jotta voimme sen toteuttaa.

 

Ralliajon jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua myös muihin mukaviin aktiviteetteihin, kuten saunomiseen. 

 

Yhteystietomme löydät täältä.

Kisaa parhaimmasta ajasta

Itseajossa ajetaan kolme kierrosta 3,2 kilometriä pitkällä, metsäisellä rallisprinttiradalla. Ajot kellotetaan ja voi verrata aikaasi kaverin suoritukseen.

 

Käytössämme on kaksi täysiveristä ralliautoa: BMW 325i ja BMW Compact. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä oikean SM-tason rallikuskin ja täysiverisen ralliauton kyytiin.

 

Minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Isoista ryhmistä kannattaa pyytää tarjous!

Tutustu hinnastoon!

Kaiken tasoisille kuljettajille

Turvallinen rallisprintrata sopii hyvin kaikentasoisille kuljettajille aloittelijoista edistyneisiin. Sinulla ei siis tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ralliautoista, vaan riittää, että tulet paikalle iloisella mielellä. Kokoa ryhmä kasaan ja varaa elämyksentäyteinen moottoriurheilupäivä!