Cross Carting -kilpa-ajo Himoksella Jämsässä

Varaa aika!

Himos Racing tarjoaa mahdollisuuden kokeilla cross carting -kilpa-ajoa Jämsässä. Ajot järjestetään suljetulla radalla ja leikkimieliseen kisaan voi osallistua isommallakin porukalla. Cross Carting -autot sopivat monentasoisille kuljettajille, joten varaa rohkeasti aika!

Cross Carting – kilpa-ajoa kentällä

Cross Carting -autoilla ajetaan kilpaa suljetulla radalla. Kesällä pöllyää hiekka ja talvella lumi, kelistä riippuen. Lajina Cross Carting on lähellä monien jo tuntemaa Cartingia. Erona tässä on ajaminen erilaisilla pinnoilla, ei pelkästään asfaltilla, ja erilaisten keliolosuhteiden kokeminen. Autot ovat hyvin jousitettuja ja selviävät vaivatta esimerkiksi radalle asetetuista pienistä hyppyreistä.

Kuka teistä on nopein?

Näillä autoilla pääset kiinni rallin maailmaan matalalla kynnyksellä. Jokainen pystyy ajamaan Cross Carting -kilpa-autoa ajotaustasta riippumatta. Auto on paitsi mukava, niin myös helppo käsitellä. Toisiin kilpailijoihin ei oteta kontaktia ajon aikana.

 

Ajatuksena on kilpailla keskenään. Autot ovat kahden istuttavia, mutta kisassa jokainen istuu omassa ajopelissään. Kilpa-ajon kestävät tunnin ja mukaan mahtuu kerrallaan 10–20 hengen ryhmä. Tulkaa kisaamaan siitä, kuka teidän porukassanne on nopein! Varaamme mielellämme radan sopivana ajankohtana.

Varaa aika työ- tai kaveriporukalle

Etsitkö sopivaa ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle? Tai kiinnostaisiko kisa perheen tai sukulaisten kesken? Varaa oma aika Cross Carting -kisaan etukäteen. Mukaan mahtuu kerralla enintään 20 henkilöä.

Katso hinnat tästä